8. Sınıf LGS Yeni Nesil Sorular


8. Sınıf LGS Yeni Nesil Sorular PDF dokümanları arayanlar internette bu alanda kaliteli, özgün ve güncel sorular bulmakta zorlanıyor. Bu eksiği gidermek adına bol miktarda 8. Sınıf LGS Yeni Nesil Zor Sorular içeren ve tamamı 2021 - 2022 MEB kazanımları dikkate alınarak hazırlanan çok sayıda doküman hazırladım. Yalnızca bir derse ait değil, 2022 LGS kapsamında sorumlu olduğunuz Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, İngilizce derslerinin tamamına ait yüzlerce 8. Sınıf Yeni Nesil Sorular PDF'leri siteye yüklendi.



8. SINIF LGS TÜRKÇE YENİ NESİL SORULAR


8. SINIF LGS MATEMATİK YENİ NESİL SORULAR


8. SINIF LGS FEN BİLİMLERİ YENİ NESİL SORULAR


8. SINIF LGS İNKILAP TARİHİ YENİ NESİL SORULAR


8. SINIF LGS DİN KÜLTÜRÜ YENİ NESİL SORULAR


8. SINIF LGS İNGİLİZCE YENİ NESİL SORULAR



2021 - 2022 eğitim öğretim yılı kapsamında MEB tarafından belirlenen plan ve program dahilinde yer alan ve LGS'de sorumlu olduğunuz tüm derslere ve bu derslerin tüm ünite ve konularına ait yüzlerce test tamamı üst düzey, günlük hayatla ilişkili, deneysel yeni nesil sorular ile derlenen dokümanlar ile birlikte siteye eklendi. Bu dokümanlara ulaşmak için hemen yukarıdaki listeye göz atabilirsiniz.

8. SINIF LGS YENİ NESİL SORULAR TEST PDF

{getButton} $text={Deneme Sınavı} $icon={download} $color={#16a085} {getButton} $text={Çalışma Kağıdı} $icon={download} $color={#8e44ad} {getButton} $text={Konu Anlatımı} $icon={download} $color={#4876ff}

1 Yorumlar

  1. 8 sınıf LGS testleri cebirsel ifadeler 2 testi soru 3 yanlış galiba

    YanıtlaSil
Yorum Gönder
Daha yeni Daha eski